Palma estudia presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat

El batle de Palma, José Hila, s’ha reunit aquest dijous amb representants de l’Ajuntament de Perpinyà per valorar la possibilitat de presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco que englobi les ciutats de Palma, Perpinyà i Cotlliure.

L’objectiu de la trobada ha estat posar en comú la possibilitat d’unir esforços entre les tres ciutats. D’aquesta manera, el que es farà ara és elaborar un document conjunt entre les tres administracions públiques que després es proposarà a la resta de membres del consistori, segons informa l’Ajuntament en un comunicat.

L’Ajuntament de Perpinyà ha estat qui ha traslladat a Cort la possibilitat de treballar per una proposta de candidatura conjunta.

A la reunió ha assistit, a més de l’alcalde, el conseller de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, i la directora general de Cultura, Francisca Niell.

Per part, de l’Ajuntament de Perpinyà han assistit el tinent d’alcalde d’assumptes catalans, cooperació entre fronteres i administració, Brice Lafontaine, i el responsable de gestió del patrimoni, del seguiment de les adquisicions del patrimoni històric i encarregat de la classificació de la Unesco , Yves Guizard.

També van acudir tècnics de la ciutat francesa.

Notícia publicada al diari Ultima Hora, 04/032016

Autor: historiacontemporaniauib

Profesor de Historia de la UIB

A %d bloguers els agrada això: